Moneybrothers

Investeren

EEN GOED RENDEMENT

Wilt u een beter rendement op spaargeld of uw vermogen bij de bank? En wilt u ondernemers financieel ondersteunen in aansprekende plannen voor de ontwikkeling van hun bedrijf, product of dienst in ruil voor maandelijkse aflossing en rente? Dan bent u bij Moneybrothers aan het juiste adres! Wij bieden verschillende crowdfunding projecten aan van ondernemers die op zoek zijn naar financiering en waarin u al vanaf € 250,- kunt investeren. 

ZEKERHEID

Crowdfunding is niet zonder risico omdat u investeert in ondernemers. Om het risico voor u te verkleinen beoordeelt een onafhankelijke financieel expert vooraf de projecten op kredietwaardigheid. Heeft bijvoorbeeld de ondernemer voldoende afloscapaciteit om de lening terug te betalen? Alleen kansrijke plannen worden door ons gepubliceerd en ingedeeld in risicoklassen, zodat u met de specifieke projectinformatie een keuze kunt maken in welk rendement, looptijd en zekerheid het beste bij u past. Wij adviseren u uw investeringen te spreiden over een aantal projecten.

AANTREKKELIJKE RENTE

Door te investeren via Moneybrothers kunt u een hogere rente ontvangen dan de huidige bankrente op spaartegoeden. De hoogte van de rente is afhankelijk van de risicoklasse van een project en varieert tussen de 5,5% en 9,0% per jaar! Maandelijks ontvangt u via de Stichting Derdengelden Moneybrothers terugbetaling van uw investering in de vorm van rente en aflossing gedurende de afgesproken looptijd. Deze kan variëren van minimaal 6 tot maximaal 120 maanden. 

Kijkt u onder onze werkwijze om te bepalen of crowdfunding bij u past